Aproximativ 1 milion de cereri depuse


agricultura6* A expirat termenul pentru depunerea cererilor in vederea primirii ajutorului de la stat pentru suprafata agricola detinuta *

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata pentru anul in curs, fara penalizari, a fost de 15 mai 2014.

Pentru cererile depuse dupa aceasta data se aplica, la suma totala de plata, o penalizare de 1% pentru fiecare zi lucratoare intarziere. Dupa data de 10 iunie 2014, cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

Mentionam ca, in perioada 1 martie – 15 mai 2014, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafata, un numar de 980.354 cereri de plata, pentru o suprafata de 9,6 milioane hectare.

Sprijinul financiar pe suprafata este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Advertisements

Posted on 19/05/2014, in Agricultura, Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: