Jandarmii in actiune !


Jandarmeria in actiune

Jandarmeria in actiune

* Peste 1.500 de misiuni au fost executate de jandarmii braileni, in primele patru luni ale acestul an *

In cursul primelor patru luni ale acestui an, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au executat aproximativ 1.600 misiuni, 171 dintre acestea fiind de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestarilor de protest, sportive si cultural-artistice, iar 1.202 de mentinere a ordinii publice, atat in municipiul, cat si in judetul Braila.

Pe langa aceste misiuni, jandarmii braileni au axecutat si actiuni de interventie, misiuni de punere in aplicare a mandatelor de aducere, dar si actiuni executate in cooperare cu alte institutii (Politia, lucratorii Biroului pentru Imigrari Braila,  I.T.M., DIICOT, RENEL).

Toate aceste actiuni executate au avut ca obiectiv cresterea gradului de siguranta a cetatenilor si prevenirea si combaterea infractionalitatii.

Pe timpul misiunilor desfasurate, atat in mod independent, cat si in cooperare cu efective ale Politiei brailene, pe linia prevenirii si combaterii fenomenului infractional si contraventional, au fost constatate 73 infractiuni cu 98 de autori depistati. De asemenea, au fost aplicate 564 sanctiuni contraventionale, in cea mai mare parte pentru incalcarea  unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Din aceste sanctiuni, 412 sunt amenzi, in valoare de peste 140.000 lei, iar 152 sunt avertismente”, a declarat plutonier major Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Advertisements

Posted on 19/05/2014, in Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: