Bunuri ridicate in urma perchezitiilor efectuate in comuna Sutesti


contrabanda tigari (3)* Tigarile, in valoare de 749 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de contrabanda, conform Legii nr. 86/2006, privind Codul vamal al Romaniei *

Ieri dimineata, in jurul orei 9.30, in baza mandatelor de perchezitie eliberate de Judecatoria Faurei, politisti din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca si posturilor de politie arondate au descins la locuintele lui G.Ionel (64 de ani) si S.Ioan (19 ani), ambii din satul Mihail Kogalniceanu, comuna Sutesti, banuiti ca ar fi comis un furt calificat.

Astfel, la domiciliile celor doi au fost gasite mai multe bunuri (un computer si unelte electrice), despre care s-a stabilit ca au fost sustrase, in perioada mai 2011 – 19 august 2013, dintr-un imobil aflat in constructie, situat pe raza satului Mihail Kogalniceanu.

Politistii au recuperat prejudiciul si l-au predat persoanei pagubite. In cauza sunt continuate cercetarile pentru a se stabili intreaga activitate infractionala a celor doi.

De asemenea, politistii au efectuat perchezitii domiciliare si la locuintele lui C.Fanel (58 de ani) si S.Marian (53 de ani), ambii din comuna Sutesti, unde au gasit 9, respectiv, 98 de pachete cu tigari, de provenienta Republica Moldova, pentru care acestia nu detineau documente legale.

Tigarile, in valoare de 749 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de contrabanda, conform Legii nr. 86/2006, privind Codul vamal al Romaniei.

Advertisements

Posted on 20/05/2014, in Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: