Cursuri de autocunoastere la Biblioteca Judeteana


biblioteca-braila* In perioada 5 iunie – 14 august 2014, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, in Sala „Fanus Neagu”, se desfasoara cursuri de autocunoastere sustinute de psihologul Mariana Pavel *

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, in parteneriat cu Asociatia Geofilosofica de Studii Antropologice si Culturale din Cluj Napoca, organizeaza o serie de cursuri de autocunoastere sustinute de psihologul Mariana Pavel. Cursurile se desfasoara, in fiecare zi de joi, in perioada 5 iunie – 14 august 2014, la Biblioteca Judeteana, in Sala „Fanus Neagu”.

Joi, 5 iunie 2014, la ora 17.30 are loc cursul introductiv “Autocunoastere si comunicare”; pe 12 iunie, la ora 17.30 – “Viata umana si scoala”; pe 26 iunie, tot de la ora 17.30 – “Echilibru in minte, emotie si corp”.

Incepand cu ora 16.30, tot in fiecare zi de joi, se mai desfasoara urmatoarele cursuri: pe 3 iulie – “Autocunoastere prin vise”, 10 iulie – “Dezvoltarea capacitatii de constientizare si autodescoperire”; 17 iulie – “Transformarea psihologica”; 24 iulie – “Cauze si efecte in viata noastra”; 31 iulie – “Organizarea mentala”; 7 august – “Dezvoltarea abilitatilor mintale”, iar pe 14 august – “Necesitate si lacomie, cum traim cumpatat”.

Participarea la cursuri este gratuita, doritorii se pot inscrie la tel. 0745.010.020 – psiholog Mariana Pavel sau la sediul Bibliotecii Judetene „Panait Istrati” din P-ta Poligon nr. 4.

Advertisements

Posted on 20/05/2014, in Documentar, Invatamant, Social, Timp liber and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: