Jandarmii in actiune !


jandarmi* Marti, 20 mai 2014, incepand cu ora 20.00 efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au executat o actiune de prevenire a faptelor antisociale, in municipiul Braila *

Jandarmii braileni au avut in atentie, cu precadere, zonele unde, pe parcursul anului trecut, s-au inregistrat sesizarii privind tulburarea ordinii si linistii publice, venite din partea administratorilor asociatiilor de proprietari.

Intrucat actiunea a avut, in primul rand, un caracter preventiv, jandarmii braileni au informat un numar de 24 persoane, cu privire la sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Cu toate acestea, intrucat situatia o impunea, jandarmii au aplicat si 16 sanctiuni contraventionale, din care 9 sunt avertismente.

In jurul orei 21.00, jandarmii au depistat, in scara unui bloc A.N.L. din cartierul Brailita, doua persoane care consumau bauturi alcoolice si ascultau muzica dintr-o boxa activa, ce are o putere acustica mare. Cei doi barbati, ce au varste de 38, respectiv 36 ani, au fost sanctionati contraventional cu cate 100 lei. In jurul orei 00.30, o patrula de jandarmerie, a identificat, in apropierea Parcului Monument, un barbat care si-a lasat fara supraveghere un caine de rasa periculoasa, care putea prezenta pericol pentru alte persoane. Deoarece este la prima abatere de acest fel, persoanei, in varsta de 21 ani, i s-a aplicat o amendata in suma de 100 lei, si a fost atentionata ca, in caz de recidiva, vor fi aplicate sanctiuni mai drastice”, a declarat plutonier major Sorin Neftode, purtatorul de cuvant al IJJ Braila.

Advertisements

Posted on 24/05/2014, in Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: