Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

* EURES Romania dispune de 69 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in zilele de 27 si 28 august 2014 *

Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt, ofera locuri de munca pentru urmaatoarele meserii: bucatar (18 posturi), ospatar/personal servire clienti (15 posturi), receptioner (15 posturi), ajutor in industria gastronomiei de sistem – McDonald’s si Burger King (15 posturi) si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospatar si ajutor in industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 – B1/B2).

Pentru posturile de receptioner si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicita persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana, nivel C1 – C2, cat si cunostinte bune de limba engleza, nivel B2, precum si calificare si experienta in domeniu. Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, cu posibilitate de prelungire, in functie de angajator, incepand cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1.400 – 2.200 euro brut/luna (in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, se lucreaza in weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit / contracost (270 euro/luna), iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, B-dul Dorobantilor nr. 603 – 605, telefon 0239.611.386 int.114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca); copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf); cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

Advertisements

Posted on 29/05/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: