Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

* Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza, vineri, 13 iunie 2014, la ora 9.00, actiunea «Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma», la sediul agentiei din municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603 – 605 *

Acest eveniment este organizat pentru a sustine persoanele de etnie roma apte de munca, in demersurile lor de ocupare a unui loc de munca, precum si in vederea imbunatatirii capacitatii acestora de ocupare.

Fenomenul de marginalizare si excluziune sociala cu care se confrunta aceasta categorie sociala, presupune nevoia de implicare, coeziune si coerenta in actiune, din partea tuturor factorilor responsabili din sfera economico-socio-institutionala.

Participarea la manifestare este gratuita, iar organizatorii vor pune la dispozitia participantilor, toate materialele necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a bursei. In contextul prezentat, asteptam cu mare interes participarea cat mai multor angajatori cu oferta de locuri de munca disponibila, care va fi transmisa, pana in data de 10 iunie 2014, iin scris, completand formularul “Situatia locurilor de munca vacante “, anexa nr.1A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca” reglementate prin H.G. nr. 174/2002, modificata si completata. Pentru relatii suplimentare, va rugam sa va adresati la A.J.O.F.M. Braila, din B-dul Dorobantilor, nr. 603 – 605 sau la tel./fax 0239.611.386, tel. 0239.611.519”, a declarat directorul AJOFM Braila, Monica Bratu.

Advertisements

Posted on 30/05/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: