Manifestari speciale pentru Ziua Copilului


copii-desene-pe-asfalt* De Ziua Copilului, sarbatorita in fiecare an pe data de 1 iunie, autoritatile locale au pregatit o serie de manifestari dedicate acestei zile*

Autoritatile locale brailene au pregatit actiuni cu diferite teme pentru a sarbatori Ziua Copilului. Astfel, pe 31 mai, in Oraselul Copiilor, de la ora 10.00, are loc deschiderea manifestarilor. Pana la 11.00 se face inscrieri la concursurile “Desene pe asfalt, ghicitori si dans”, dupa care urmeaza un spectacol de muzica si dans cu trupe de la Palatul Copiilor, premierea concursului de desene pe asfalt, concurs de ghicitori si premierea castigatorilor, spectacol muzical si instrumental sustinut de copiii scolii “DAN MUSIC BAND”, concurs de dans si premierea, iar pana la ora 20.00 este program liber de joaca.

In aceeasi zi, la Gradina Zoologica se desfasoara inscrieri la concursurile “Desene pe asfalt” si “Ghiceste animalul”, fiind urmate de spectacol de muzica si dans sustinut de copiii “STELUTELE DUNARENE”. Sunt invitati 120 copii institutionalizati de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila. In intervalul 14.00 – 16.00 are loc premierea participantilor la concursurile “Ghiceste animalul” si “Desene pe asfalt”, iar pana la ora 19.00 este program liber de joaca.

Pe data de 1 Iunie, de Ziua Copilului, pe Faleza Dunarii, are loc Festivalul Dansului si al Cantecului „Ritmurile Copilariei”, ajuns la editia a treia, care va cuprinde interpretare vocala, dans modern si de societate, dans tematic si dans popular, actiuni unde sunt implicate gradinite din municipiul si judetul Braila. In spatele scenei de pe Explanada Dunarii vor avea loc jocuri de tip streetball, concursuri si antrenamente demonstrative De la ora 18.30, pe sce4na de la Faleza Dunarii se va desfasura spectacolul muzical – coregrafic intitulat „Armonii, aromonii”, pus in scena de Scoala Populara de Arte si Meserii „Vespasian Lungu” Braila.

De la ora 9.00, in Gradina Publica, in stanga scenei, vor avea loc jocuri de tip streetball, concursuri si antrenamente demonstrative, un spectacol pus in scena de Teatrul de Papusi „Carabus”- „Carabus in padurea cu povesti”. In intervalul orar 15.00 – 18.00, in Parcul Monument se desfasoara un spectacol sustinut de elevii Societatii Filarmonice, iar pe terenul de baschet au loc jocuri de tip streetball, concursuri si antrenamente demonstrative.

In Oraselul Copiilor vor avea loc un spectacol de MAGIE sustinut de TEATRUL DE MAGIE Bucuresti, premierea concursurilor “Desene pe asfalt si dans”, un spectacol de musicasi dans sustinut de STELUTELE DUNARENE, anuntarea cistigatorilor tombolei, iar pana la ora 20.00 va fi program liber de joaca  Facem precizarea ca inscrierea la tombola din 1 iunie se face pe baza de fly-ere promotionale, distribuite la intrarea in Oraselul Copiilor din Parcul Monument, in intervalul orar 10.00 – 12.00, sponsori fiind SELGROS Braila, SC Phoenix SRL Braila si participanti – Fundatia LUMINA.

Tot pe 1 Iunie, la Gradina Zoologica , se vor desfasura un spectacol muzical si instrumental sustinut de copiii scolii “DAN MUSIC BAND”, un spectacol de muzica si dans sustinut de Liceul de Arta “Haricleea Darclee”, concursul si premierea participantilor concursurilor intitulate “Ghiceste animalul” si “Desene pe asfalt”, momente de MAGIE sustinute de TEATRUL DE MAGIE Bucuresti, dupa care pana la 19.00 este program liber de joaca.

Advertisements

Posted on 30/05/2014, in Divertisment, Eveniment, Realitatea zilnica, Social, Timp liber and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: