Parteneriat de succes


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

* Proiectul „CEDO-SPO – Calitate, eficienta, dinamism, oportunitate in sistemul public de ocupare” a ajuns la final *

Luni, 26 mai 2014, a avut loc la Braila, in incinta Agentiei Judetene pentru Ocupare a Fortei de Munca Braila, conferinta de inchidere a Proiectului „CEDO-SPO – Calitate, eficienta, dinamism, oportunitate in Sistemul Public de Ocupare”.

Proiectul, aduce inovare in domeniul serviciului public ocupare, prin introducerea unui sistem informatic ce va eficientiza serviciile derulate in domeniul serviciului public ocupare din cadrul Agentiilor Judetene de Ocupare a Fortei de Munca partenere: AJOFM Botosani – lider de parteneriat, AJOFM Braila, AJOFM Brasov, AJOFM Alba si AJOFM Neamt.

Principalele activitati realizate in cadrul proiectului „CEDO-SPO – Calitate, eficienta, dinamism, oportunitate in Sistemul Public de Ocupare” au fost activitati de management ale proiectului, achizitii publice, promovare, informare si publicitate, amenajarea si dotarea spatiilor cu echipamente, instalarea sistemului electronic de tiketing cu numar de ordine, organizare de seminarii si conferinte regionale, imbunatatirea si modernizarea sistemului informatic al SPO si diseminarea expertizei si bunelor practici prin intermediul actiunilor de informare.

Proiectul a urmarit dezvoltarea si implementarea de actiuni inovatoare in sprijinul modernizarii Serviciului Public de Ocupare, dezvoltarea serviciilor de tip „self-service” si modernizarea sistemului informatic al SPO pentru preluarea si prelucrarea informatizata a documentelor lunare primite de la angajatori pentru plata subventiilor, dezvoltarea bazei de date privind serviciile furnizate, monitorizarea serviciilor si activitatilor, furnizarea de rapoarte si date statistice, cu privire la fluxul de persoane si agenti economici, pe servicii, functionari si ghisee, la anumite ore din zi, zile ale saptamanii, zile din luna, varfuri de afluenta dupa caz.

Proiectul „CEDO-SPO – Calitate, eficienta, dinamism, oportunitate in Sistemul Public de Ocupare” este finantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de interventie 4.1: „Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”. Bugetul proiectului – 2,974,024.00 lei, perioada de implementare fiind 1 iunie 2011 – 30 mai 2014.

Advertisements

Posted on 30/05/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: