Politistii de Proximitate braileni, in competitii sportive cu elevii


2* Politistii braileni au organizat si continua sa organizeze activitati educativ-sportive pentru elevi, derulate in baza proiectelor de colaborare cu unitatile de invatamant, pentru ocrotirea si pregatirea lor antiinfractionala si pentru a le oferi o alternativa a petrecerii timpului liber *

In ziua de 29 mai 2014, incepand cu orele 14:00, politistii de la Politia de Proximitate, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Inspectoratul Scolar Judetean, au organizat a IX-a editie a Cupei „Pescarusul” la minifotbal, in sala de sport a Scolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”, din municipiu, unde au participat elevi din 4 unitati de invatamant din municipiu si judet (Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” si Scoala Gimnaziala „Sfantul Andrei”, din municipiu, si Scolile cu clasele I-VIII, din comunele Ramnicelu si Chiscani).

1Inainte de a se juca finalele campionatului de minifotbal, echipa politistilor de proximitate a jucat un meci demonstrativ cu echipa formata din profesorii-antrenori ai echipelor inscrise in competitie.

La finalul competitiei, locul I a fost castigat de echipa Scolii Gimnaziale Chiscani, locul al II- lea de echipa Scolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” si locul al III-lea de echipa Scolii Gimnaziale Ramnicelu.

La finalul manifestarilor, copiii au primit pliante de prevenire antiinfractionala si premii constand in cupe, diplome si fanioane incriptionate, toate din fonduri proprii ale politistilor de proximitate si ale organizatorilor.

Advertisements

Posted on 30/05/2014, in Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: