Premierea castigatorilor


biblioteca-braila* Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”, in parteneriat cu Scoala “I. L. Caragiale”, organizeaza vineri, 30 mai 2014, la ora 16.00, la Sala de Lectura, festivitatea de premiere a Concursului de creatie literara “Din lumea celor care nu cuvanta” *

Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”, in parteneriat cu Scoala “I. L. Caragiale”, organizeaza vineri, 30 mai 2014, la ora 16.00, la Sala de Lectura, festivitatea de premiere a Concursului de creatie literara “Din lumea celor care nu cuvanta”, editia a VIII-a. Concursul se adreseaza elevilor din municipiul si judetul Braila, din clasele a III-a si a IV-a si are doua sectiuni: proza si poezie. In cadrul evenimentului are loc lansarea Culegerii de compuneri premiate la concurs in editia din 2013. Organizatori sunt profesorii Ionescu Monica, Stanislav Elena, Vlad Silvia si Budur Mihaela.

Sectia pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” Braila prezinta vineri, 30 mai 2014, tot la ora 16.00, un spectacol dedicat tuturor copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie. Momentul artistic este sustinut de Trupele Whisk si Meloritm ale Cercului Militar Braila, antrenate de Claudia Popea, instructor de dans. De asemenea, 14 copii, membri ai Clubului de teatru Mini-ambitiosii, coordonati de actorii Ioana Zarnescu si Daniel Mecu, vor interpreta intr-o maniera originala piesa Alba ca Zapada dupa povestea cu  acelasi nume a Fratilor Grimm.

Advertisements

Posted on 30/05/2014, in Cultura, Eveniment, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: