De Ziua Mediului – “Impreuna pentru un mediu mai curat”


afis mediu* La Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila se organizeaza, in perioada 5 – 26 iunie 2014, o expozitie documentara si un atelier de reciclare creativa, ca urmare a faptului ca pe data de 5 iunie se sarbatoreste Ziua Mondiala a Mediului *

In fiecare an, pe data de 5 iunie se sarbatoreste Ziua Mondiala a Mediului. Sloganul de anul acesta este “Raise your voice not the sea level” (“Ridica vocea – Nu nivelul marii”) si vine in sprijinul faptului ca Organizatia Natiunilor Unite a desemnat anul 2014 ca fiind Anul Statelor Insulare Mici si al Modificarilor Climatice.

In contextul acestui eveniment, Sectia pentru Adulti a Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” propune brailenilor o expozitie documentara cu tema “Impreuna pentru un mediu mai curat”, in cadrul careia vor putea regasi si obiecte fabricate din materiale reciclabile realizate de catre personalul bibliotecii si membrii clubului BiblioFunArt. Expozitia poate fi vizitata in perioada 5 – 26 iunie 2014.

Advertisements

Posted on 05/06/2014, in Cultura, Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: