Liberalii braileni il vor pe Iohannis presedintele tarii


iohannis* Ieri, Partidul National Liberal Braila si-a anuntat pozitia, in mod oficial, in ceea ce priveste candidatul pentru functia de presedinte al Romaniei * In acest sens, PNL Braila il sustine pe Klaus Iohannis, actualmente fiind liderul interimar al PNL *

Conducerea PNL Braila a anuntat ca au trimis un comunicat la Bucuresti prin care face cunoscut faptul ca membrii Biroului Politic Teritorial si Biroului Politic Municipal al PNL Braila ii acorda tot sprijinul lui Klaus Iohannis, in calitate de candidat la functia de presedinte al Romaniei. Deputatul PNL Vasile Varga a tinut sa sublinieze faptul ca venirea lui Iohannis in fruntea tarii nu poate fi decat un lucru benefic pentru toata populatia romana.

varga

Deputatul Vasile Varga a declarat:

Decizia a fost luata in unanimitate de voturi de membrii Birourilor Politice, propunerea de sustinere a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru presedintie. Dupa multi ani in care romanii au fost dezbinati, terorizati si dezgustati de luptele politice, Klaus Iohannis poate reprezenta solutia de echilibru care sa garanteze traseul viitor al Romaniei, aceasta putand sa devina o natiune demna, credibila, care sa se faca auzita in intreaga Europa si in lume. Liberalii braileni considera ca in actualul context politic, Klaus Iohannis este persoana cea mai potrivita pentru a reprezenta PNL si dreapta politica din tara noastra in lupta electorala pentru castigarea presedintiei Romaniei.

Facem precizarea ca liberalul Klaus Iohannis i-a luat locul in PNL lui Crin Antonescu dupa demisia acestuia, devenind presedinte interimar al formatiunii politice. In acest moment, Iohannis trebuie sa linisteasca apele involburate care se agita in partidul pe care il conduce, luptand pentru a duce la bun sfarsit operatiunea “dreapta unita”. De asemenea, Klaus Iohannis este obligat sa-si asume rolul de adversar al celui mai mare partid din Romania la ora actuala, PSD, in lupta pentru Palatul Cotroceni.

Advertisements

Posted on 07/06/2014, in Eveniment, Politica, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: