Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

* Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza, vineri, 13 iunie 2014, ora 9.00, actiunea “Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma”, la sediul agentiei din municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605 *

Acest eveniment este organizat pentru a sustine persoanele de etnie roma apte de munca, in demersurile lor de ocupare a unui loc de munca, precum si in vederea imbunatatirii capacitatii acestora de ocupare.

Fenomenul de marginalizare si excluziune sociala cu care se confrunta aceasta categorie sociala, presupune nevoia de implicare, coeziune si coerenta in actiune, din partea tuturor factorilor responsabili din sfera economico-socio-institutionala.

Directorul executiv al AJOFM Braila, Monica Bratu, a declarat:

Pana la aceasta data au confirmat participarea 8 angajatori cu 41 locuri de munca vacante, in urmatoarele meserii/ocupatii: muncitor necalificat in industria confectiilor, confectioner asamblor articole din textile, lucrator pentru salubrizare cai publice, muncitor necalificat in constructii, lacatus constructii metalice si navale, mecanic auto, tamplar PVC si aluminiu, mecanic motoare, inginer electromecanic, ingrijitor cladiri. Pentru relatii suplimentare va rugam sa va adresati la AJOFM Brala, cu sediul in municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605 sau la tel./fax 0239/611.386, tel. 0239/611.519.

Advertisements

Posted on 11/06/2014, in Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: