Raca intre sefii administratiilor locale: Stancu il ataca dur pe Simionescu


untitled* Ieri la PSD a izbucnit un razboi intre cei doi edili ai Brailei, in speta cel de la judet, in persoana lui Gheorghe Bunea Stancu, si cel al municipiului, Aurel Simionescu * Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu a trecut la un atac dur la adresa primarului Aurel Simionescu *

In cadrul conferintei de presa de astazi, sustinuta saptamanal de catre presedintele Partidului Social Democrat Braila si al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a rabufnit butoiul de pulbere. Stancu a sarit ca ars si practic l-a invinuit pe edilul Simionescu de starea deplorabila in care se afla stadionul de atletism din Parcul Monument.

Gheorghe Bunea Stancu a zis:

M-am dus pana la terenul de atletism si cand am vazut ce este acolo un singur lucru mi-am spus. Ca suntem niste persoane anormale. Nu se poate ca centrul orasui Braila sa fie acoperit cu balarii. Acel loc nu poate fi patria balariilor. Pe langa buruieni, mai nou au inceput sa creasca si pomi.

La un moment dat presedintele CJ Braila nu a putut sa spuna clar daca stadionul de atletism apartine sau nu Primariei Braila. In cazul in care trebuie facute lamuriri, va spunem noi cum sta treaba: terenul pe care este amplasat stadionul de atletism se afla in administrarea Primariei Braila, iar cladirile construite pe terenul respectiv apartin Ministerului Educatiei

Advertisements

Posted on 14/06/2014, in Actualitate, Administratie, Eveniment, Politica, Social and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: