Teatru in aer liber


afis teatru* Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila gazduieste miercuri, 25 iunie 2014, incepand cu ora 20.00, spectacolul de comedie „Bullets over Lipscani” *

Miercuri, 25 iunie 2014, incepand cu ora 20.00, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila are loc spectacolul de comedie „Bullets over Lipscani”, o productie ce apartine Companiei particulare „Godot Café” din Bucuresti. Evenimentul face parte din Programul TMF Independent si este organizat de Teatrul „Maria Filotti” cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Braila.

Laura Caplea, purtatorul de cuvant al Bibliotecii Judetene, ne-a declarat:

Comedia, marca Woody Allen, este una dintre cele mai premiate si apreciate din zona teatrului independent si are ca protagonisti pe actorii: Dan Radulescu, Smaranda Caragea si Catalin Babliuc. Piesa este pusa in scena de tanarului regizor Eugen Gyemant, scenografia fiind semnata de Iza Tartan. Brailenii vor avea ocazia sa savureze o spumoasa comedie politista ce se va juca in curtea interioara a Bibliotecii, cu sediul in Piata Poligon nr.4. Biletele se vand prin agentia teatrala si costa 11 lei pentru elevi, studenti si 13 lei pentru adulti. 

Advertisements

Posted on 16/06/2014, in Actualitate, Cultura, Divertisment, Eveniment, Social, Timp liber and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: