Exercitiul “Malina 14”


malina 14* Timp de o saptamana, peste 1.000 de militari, cu aproximativ 220 mijloace tehnice, de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata, patru aeronave IAR-99 Soim si patru elicoptere IAR-330 Puma Socat, de la Baza 95 Aeriana, participa la exercitiul interarme cu trageri de lupta “Malina 14”, in Poligonul Smardan, judetul Galati *

In perioada 16 – 21 iunie, peste 1.000 de militari, cu aproximativ 220 mijloace tehnice, de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata, patru aeronave IAR-99 Soim si patru elicoptere IAR-330 Puma Socat, de la Baza 95 Aeriana, participa la exercitiul interarme cu trageri de lupta “Malina 14”, in Poligonul Smardan, judetul Galati.

Militarii sunt dislocati din unitati militare aflate in garnizoanele Focsani, Braila, Galati si Bacau. La “Malina 14” participa si un pluton de militari din Republica Moldova. Scenariul este unul fictiv, bazat pe ducerea luptei de aparare pe pozitii de catre o structura de forte constituita din subunitati de infanterie mecanizata, tancuri si artilerie, cu sprijinul fortelor aeriene.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, va fi prezent miercuri, 18 iunie, incepand cu ora 17.00, in Poligonul Smardan, din judetul Galati, pentru a asista la desfasurarea exercitiului militar “Malina 14”.

Advertisements

Posted on 17/06/2014, in Actualitate, Administratie, Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: