Antreprenoriat, surse de finantare si noi tehnologii


afaceri.ro* Maine, 20 iunie 2014, la Restaurant Privighetoarea va avea loc prima conferinta Afaceri.ro Braila * Evenimentul isi propune sa furnizeze informatii practice despre antreprenoriat, surse de finantare si noi tehnologii * Seria de conferinte Afaceri.ro isi propune sa dezvolte o platforma nationala, dar cu prezenta locala care sa ofere participantilor acces la informatii, dezbateri si servicii din domeniul afacerilor *

Pe 20 iunie, la Restaurant Privighetoarea, brailenii sunt asteptati la prima conferinta Afaceri.ro Braila, cel mai important eveniment de business organizat de Regia Autonoma “Administratia Zonei Libere Braila”, in parteneriat cu Arhipelago Interactive si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC).

Florin Mircea, director general al Regiei Autonome “Administratia Zonei Libere Braila”, a precizat:

La conferinta Afaceri.ro Braila 2014 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta, care ne vor oferi informatii practice despre antreprenoriat, surse de finantare, noi tehnologii si metode de comunicare. Speakerii prezenti la aceasta editie sunt importanti oameni de afaceri si specialisti din domeniu: Alexandru Lazescu – analist economic, Dana Ghinet – manager partener la Acces Project Investments, Costin Sorici – managing Partner la Project Management Solutions SRL, Rodica Lupu – managing partner la Loop Operations, Radu Nechita – trainer mentor training, Costi Cozma – team leader CH2M HILL. Seria de conferinte Afaceri.ro isi propune sa dezvolte o platforma nationala, dar cu prezenta locala care sa ofere participantilor acces la informatii, dezbateri si servicii din domeniul afacerilor. Anul trecut au fost organizate 9 conferinte, iar in acest an sunt programate peste 20 de evenimente. Incepand din acest an, Afaceri.ro se extinde si pe plan extern (Tel Aviv, Balti, Londra), tocmai in ideea de a asigura contacte directe intre comunitatile de afaceri regionale din Romania si mediile interesate din exterior. Conferintele au scopul de a deveni o platforma de acces la servicii utile companiilor (strategii de comunicare, finantari, etc.).

Partenerii evenimentului sunt: Acces Project Investments, Exonia, Autonom, Gramma Wines, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Economiaonline.ro, Asigurari.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Advertisements

Posted on 19/06/2014, in Actualitate, Administratie, Economie, Eveniment, Finante, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: