Carti de identitate in format electronic


Carti de identitate in format electronic* Incepand de maine, timp de aproximativ 2 satamani, brailenii care se afla in situatia obtinerii cartilor de identitate la implinirea a 14 ani, fie ca le-a expirat termenul si trebuie sa le reinnoiasca, vor fi obligati sa petreaca mai mult timp la ghiseele de la Evidenta Populatiei Braila pentru a si le ridica *

Colac peste pupaza, de parca nu indurau prea mult cu statul la coada, iata ca de maine cetatenii carora le expira cartile de identitate sau au implinit 14 ani si au nevoie de acest act, vor sta si mai mult la ghiseele de la Serviciul de Evidenta a Populatiei Braila pentru a intra in posesia documentelor de identitate. Primarul municipiului, Aurel Simionescu, a precizat ca acest lucru se cauzeaza faptului ca la nivel national, Serviciul de Evidenta a Populatiei treui sa implementeze un soft nou pentru eliberarea cartilor de identitate in format electronic.

Aurel Simionescu a spus:

Este vorba de o aplicatie care va permite eliberarea actelor de identitate in format electronic. Incepand de saptamana viitoare, de luni (n.r. – 23 iunie 2014), la Serviciul de Evidenta a Populatiei Braila se vor primi documentele pentru emiterea actelor de identitate, dar nu se vor si elibera, urmand ca dupa data de 7 iulie 20144 sa fie eliberate. Potrivit legislatiei, cei de la Evidenta Populatiei trebuie sa elibereze actele de identitate in termen de 30 de zile, deci ei sunt in graphic. Cu siguranta deficiente vor fi din prisma aglomeratiei ca urmare a cozilor care se vor forma la ghisee. Dar trebuie sa se intre pe noul sistem si formula de eliberare a actelor de identitate in format electronic.

Advertisements

Posted on 22/06/2014, in Actualitate, Administratie, Economie, Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: