Bariera de la Lacu-Dulce face iar victime


Bariera de la Lacu-Dulce face iar victime* Aseara, in jurul orei 21.10, Sorin M., de 36 ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident, fiind lovit de un tren care circula la acea ora *

Zona Barierei feroviare de la Lacu-Dulce face din nou victime. Din spusele oamenilor care locuiesc in apropierea caii ferate, luand in calcul numeroasele accidente tragice care s-au petrecut de-a lungul anilor, se pare ca Bariera de la Lacu-Dulce este un loc in care isi face veacul Necuratul.

In acest an, mai multe persoane au decis sa-si incheie socotelile cu viata recurgand a se arunca in fata trenurilor care vin sau pleaca din Gara Braila.

Un astfel de incident s-a produs aseara, la 10 minute dupa ora 21, cand un tanar , Sorin M., in varsta de 36 ani, a fost spulberat de trenul Rapid R 733 Ploiesti Vest – Ploiesti Sud – Buzau – Faurei – Braila (n.r. – care ajunge in Gara Braila la ora 21.13) – Galati.

Inspectorul principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, ne-a declarat:

Este vorba de un barbat de 36 ani. Evenimentul s-a produs la ora 21.10, intr-o zona mai indepartata de bariera unde sunt camerele video. Mai precis, inspre Parcul Monument. Politistii efectueaza ample cercetari pentru a se afla cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui tragic eveniment. Trupul barbatului se afla la Serviciul Judetean de Medicina Legala, unde se efectueaza necropsia. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Advertisements

Posted on 07/07/2014, in Actualitate, Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: