Exces de zel pe ultima suta de metri. Stancu da 215 mii lei pentru Protectia Copilului


sedinta cj (4)* Daca pana de curand Gheorghe Bunea Stancu era acuzat ca nu vrea sa acorde bani de la bugetul judetului pentru Protectia Copilului, la ultima sedinta, presedintele CJ Braila a facut un exces de zel si a anuntat ca propune consilierilor sa voteze pentru aceasta initiativa * Singurul care s-a abtinut de la vot a fost consilierul independent Marian Capatana *

Mai ca niciodata, presedintele CJ Braila, Gheroghe Bunea Stancu, si-a aratat o alta fata, una de nerecunoscut. In cadrul ultimei sedinte de CJ acesta a luat o serie de decizii, care, desi bune, au fost aplicate cu intarzire. Este vorba de inlaturarea lui Nicu Teodorescu de la carma Societatii Filarmonice Lyra, iar cea de a doua face referire la acordarea de fonduri din bugetul judetului pentru remedierea, partiala, a problemelor cu care se confrunta Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila si anume ca pana la finele saptamanii viitoare institutia va cheltui toti banii alocati de stat pentru acest an.

Gheorghe Bunea Stancu a declarat:

Avand in vedere ca la Protectia Copilului sunt probleme in acoperirea cheltuielilor pentru fiecare copil asistat cred ca putem sa-i ajutam. Am vorbit cu ministrul de la Protectia Sociala si i-am explicat ca situatia este deficitara atat in judetul nostrum, cat si in restul tarii. Consider ca pentru inceput, pentru a-si continua activitatea, sa le acordam 215 mii lei din bugetul judetului, pe care sa-i foloseasca pana la finele acestei luni. Din iulie vom discuta si vom stabili o suplimentare pentru ca nu putem lasa copiii fara ceea ce le trebuie, chiar daca legea este stramba.

Trecandu-se la exprimarea votului, consilierii au votat in numar de 25 pentru acordarea banilor pentru protectia Copilului, Marian Capatana s-a abtinut, iar Gheorghe Chiru (PNTCD) si Catalin Dudulea (PER) nu au putut participa la voit din cauza gradelor de rudenie cu directorul general intermar al DGASPC Braila, Simona Cimpoae.

Advertisements

Posted on 11/07/2014, in Actualitate, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: