Lucrarile la TMF sunt in grafic


teatru (1)* Primarul Aurel Simionescu a declarat ca vrea ca pana la finele lunii iulie sa fie finalizata o parte din lucrarile de la Teatrul “Maria Filotti”, astfel incat sa se poata desfasura in bune conditii Concursul International de Canto “Hariclea Darclee” si Master Classes *

Lucracirle la Teatrul “Maria Filotti” sunt in toi, iar potrivit primarului Aurel Simionescu acestea se desfasoara conform graficului. Se doreste ca pana pe data de 28 iulie unele interventii sa fie gata, apoi sa se stopeze, mai ales ca la Braila va avea loc Concursul International de Canto “Hariclea Darclee” si Master Classes.

Edilul-sef a declarat:

Exista un grafic precis al lucrarilor ce se fac la Teatrul “Maria Filotti”. Constructorul si proiectantul se intalnesc periodic pentru a clarifica anumite situatii care apar la nivelul lucrarilor. Noi dorim ca la finalul lunii iulie sa fie terminate lucrarile, adica o parte din ele, pentru a permite ca in perioada 28 iulie – 6 august sa se desfasoare Concursul International de Canto “Hariclea Darclee” si Master Classes. Dupa aceea se reiau interventiile, continuand cu reabilitarea salii de spectacole, iar in decembrie, cand sarbatorim patronul spiritual al orasului, Sf. Nicolae, sa se intrerupa lucrarile pentru ca va avea loc evenimentul “Zile si nopti de teatru la Braila”. Dupa aceea se va relua reabilitarea, mai ales ca este iarna si se poate lucra in interior. La Teatrul “Maria Filotti” sunt de facut interventii sensibile, avand in vedere ca lucrarile care s-au facut in anii 1985 – 1986 s-au desfasurat asa cum erau acele vremuri. Pentru unele exista planes, pentru altele nu si atunci interventia se face pas cu pas atat la scena, cat si la cupola.

Facem precizarea ca valoarea totala a proiectului este de 20.119.583,88 lei, din care contributia Uniunii Europene este de 13.063.229,88 lei, cea a Guvernului – 2.869.520,94 lei sic ea a m,unicipalitatii de 4.186.833,06 lei. Termenul de finalizare a investitiei este de 13 decembrie 2015.

Advertisements

Posted on 11/07/2014, in Actualitate, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: