Elita tinereasca, scoasa la mezat


1* Gheorghe Bunea Stancu se tine de cuvant * Nu isi mai face prezenta la obisnuitele conferinte de presa de la Partidul Social Democrat * Dar nu pentru ca nu ar vrea, ci poate pentru ca fiind vacanta, ar avea nevoie de cateva zile de concediu * In aceste conditii, fara drept de apel, astazi la conferinta de presa si-au facut aparitia sefii celor doua organizatii de tineret ale Partidului Social Democrat Braila, Adrian Randunica, presedintele Organizatiei Judetene, si consilierul local municipal George Caranica, presedintele Organizatiei Municipale *

Pentru ca a inceput vacanta si cum toata lumea pleaca in concediu, se pare ca si presedintele Partidului Social Democrat Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ar fi optat pentru a-si lua cateva zile libere pentru odihna. Poate acest lucru ar motiva lipsa lui de la obisnuitele conferinte de presa care au loc in fiecare zi de vineri, la sediul partidului. Daca saptamana trecuta a fost prezent deputatul Marian Dragomir, iata ca astazi, a venit randul sefilor organizatiilor municipale si judetene de tineret ale Partidului Social Democrat Braila, Adrian Randunica si consilierul local municipal George Caranica, sa iasa la rastel.

Daca la inceputul conferintei de presa, ambii tinerei paseau cu sfiala, incercand sa raspunda coerent si la obiect la intrebarile jurnalistilor, cei doi si-au luat inima in dinti facand o serie de declaratii cu privire la urmatoarele activitati pe care le vor desfasura in judet si municipiu tinerii social-democrati in perioada estivala, dar si in toamna.

Primul care si-a prezentat agenda activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate in judet a fost Adrian Randunica, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Tineret, acesta avand oarecum emotii, fata de colegul sau, George Caranica, presedinte la Organizatia Municipala, care este obisnuit cu prezenta si intrebarile jurnalistilor, luand in considerare faptul ca ocupa functia de consilier municipal din partea PSD in cadrul Consiliului Local Municipal.

Si daca in judet se vor organiza diferite actiuni sportive la care sunt asteptati mai multi tineri fata de cei prezenti anul trecut, in municipiu tinerii social-democratii se vor axa pe o ampla campanie de constientizare a tinerilor, elevilor si nu numai privind consumul de droguri, incluse fiind si etnobotanicele, precum si efectul care este produs in urma folosirii acestor siubstante interzise. Si cum “a venit vacanta, cu trenul din Franta”, scolile fiind pustii, tinerii de la PSD Braila vor continua aceasta actine si-n toamna, facandu-si prezenta in unitatile de invatamant.

Pentu inceput se poate spune ca ambii tineri social-democrati s-au descurcat bine, insa cu siguranta si-ar fi dorit ca presedintele Gheorghe Bunea Stancu sa fie present la conferinta de presa, asa cum facea de obicei.

Reamintim ca in urma cu 3 saptamani, Gheorghe Bunea Stancu lua decizia de a da mai putine declaratii presei, in sensul ca prezenta lui de la obisnuita conferinta de presa din fiecare vineri va fi inlocuita de cea a senatorilor, deputatilor si consilierilor municipali si judeteni, mai ales ca acestia, in ultimii 10 ani, nu s-au afirmat prin declaratii.

Gheorghe Bunea Stancu a spus la conferinta de presa de vineri, 27 iunie 2014:

Referitor la ceea ce s-a speculat, ca din 18 iunie voi pleca din CJ, eu va spun ca nu e adevarat. Da, sunt procese, ele se vor desfasura in continuare, iar noi vom continua sa ne facem treaba. Din acest motiv, am hotarat, impreuna cu primarul, sa venim mai rar sau deloc la conferinta de presa. Vor veni colegii nostri parlamentari, pentru ca i-ati vazut mai rar in ultimii 10 ani. Vor veni consilierii municipali si judeteni, iar prezenta noastra va fi din cand in cand, dupa cum este dimineata respectiva. O sa ne schimbam comportamentul. Vom da declaratii celor ce merita, iar ceilalti sa ne scrie si, in termen de 30 zile, conform legii, le vom raspunde.

Advertisements

Posted on 12/07/2014, in Actualitate, Administratie, Politica, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: