Turneul omagial de minifotbal “G-ral mr. (PM) Grigore Constantinescu”, ajuns la editia a VI-a


LOCUL I* In perioada 10 – 13 iulie 2014, in Braila, s-a desfasurat editia a VI -a a Turneului omagial de minifotbal “G-ral. mr. de politie (PM) Grigore Constantinescu”, organizat de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Braila *

La campionat au participat 19 echipe de la inspectoratele de politie judetene Galati, Buzau, Ilfov, Constanta, Vrancea, Cluj si Braila (doua echipe), Politia Tecuci, inspectoratele de jandarmi judetene (IJJ) Arad, Oradea si Braila, Penitenciarul Braila, Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti – Braila, Baza de Reparatii Nave Braila, Politia Locala Braila, Asociatia Internationala a Politistilor (IPA) – Regiunea 13 Bucuresti (Directia Pasapoarte) si Regiunea 2 Galati (Politia de Frontiera) si echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila.

Inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila, a declarat:

Dupa terminarea turneului, echipa castigatoare a fost cea a Inspectoratului de Politie Judetean Braila. Pe podium au mai urcat echipele IPJ Galati (locul al II-lea), IJJ Braila (locul al III-lea) si, locul al IV-lea, echipa IPJ Ilfov. La finalul competitiei, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora premii care au constat in trofee, cupe si diplome pentru: “Fair-Play” (IPA13 – Bucuresti); “Cel mai bun portar” (Constantin Lucian – IPJ Braila); “Cel mai bun jucator” (Nita Daniel – IPJ Ilfov); “Golgeterul turneului” (Voicu Marius – IPJ Vrancea) si “Cel mai frumos gol” (Cristea Iulian – IPJ Constanta). La festivitatea de premiere, a fost invitata Aurica Constantinescu, sotia regretatului politist, careia inspectorul sef al IPJ Braila, Mircea Vizitiu, i-a oferit o placheta memoriala si un buchet cu flori.

 5

Facem precizarea ca G-ral maior de politie (PM) Grigore Constantinescu a fost seful Inspectoratului de Politie Judetean Braila, intre anii 1990 – 1993.

Advertisements

Posted on 16/07/2014, in Actualitate, Eveniment, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: