Alexandru Nazare: “Cat timp stau la masa cu PSD-ul, noi nu purtam discutii cu PNL”


nazare3* Deputatul Alexandru Nazare, liderul democrat-liberalilor braileni, a declarat transant ca din moment ce Partidul National Liberal Braila sta la aceeasi masa cu Partidul Social-Democrat, PDL este hotarat sa nu se poarte niciun fel de discutii cu liberalii, privind fuziunea si infiintarea noului partid de dreapta *

Presedintele PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, nu se dezice: nu va purta discutii cu PNL Braila daca acestia din urma nu vor parasi barca in care se afla alaturi de social-democrati. Mai mult, Alexandru Nazare le-a comunicat liberalilor ca Biroul Permanent al PDL a validat faptul ca nu se vor purta discutii cu PNL atat timp cat liberalii sunt la aceeasi masa cu PSD.

Alexandru Nazare a precizat:

La modul cel mai clar, nu avem cum sa pretindem ca vrem sa facem politica impotriva PSD-ului, stand cu PSD-ul la masa. Din acest motiv nu am avut o discutie formala cu PNL Braila. Nu pot incepe o discutie cu PNL Braila, cand PNL Braila sta langa PSD. Cand o sa plece de langa PSD, abia atunci vom incepe discutiile formale. Pana atunci putem vom vorbi la modul informal. Eu i-am instiintat informal ca Biroul Pemanent al PDL Braila a validat in unanimitate decizia de a nu incepe nicio discutie formala pana cand nu vor pleca de langa PSD. Ne-am vazut, ne vom vedea si sambata la congresul comun, iar discutiile nu sunt blocate. Este un principiu de bun simt fata de toata lumea. Am vorbit cu oamenii in campanie, le-am promis ca vom lupta sa le facem traiul mai bun. Nu pot sa trec cu vederea la faptul ca ei sunt langa PSD. Tot ce pot face este un apel informal ca sa fie langa noi. Ii invit sa coboare de langa PSD si sa se alature noua pentru a lupta pentru prezidentiale. Mai multe nu pot sa va spun.

Avand in vedere ca se vrea fuziunea PDL cu PNL, mebrilor ambelor tabere le va fi oarecum greu sa dea uitarii zecile de acuzatii care au fost aduse de o parte si de alta, insa Nazare crede ca totul va decurge bine:

Cred ca ar trebui sa ne gandim la ce asteptari au oamenii de la noi, iar noi trebuoie sa ne pliem cerintelor populatiei. Atat timp cat noi impreuna putem sa generam la Braila o administratie mai buna, trebuie sa fim capabili sa trecem peste orgoliile si problemele personale. De asemenea, tin sa subliniez ca vor fi reguli stricte privind persoanele care vor fi in noul partid. In sensul ca, statutul noului partid prevede foarte clar toate situatiile in care un membru de partid mai poate ramane sau nu, in cazul in care are problem cu legea (n.r. – in urma cu ceva timp, consilierul municipal PDL Braila, Simona Draghincescu, a atras atentia in repetate randuri ca deputatul liberal Vasile Varga, vicepresedinte PNL, la nivel central, este implicat intr-un grav scandal, fiind acuzat ca a fost partas la o serie de retrocedari facute de Primarie in cazul Pietei Concordia). In momentul in care ai problem cu legea, nmu exista niciun echivoc in statutul noului partid, adica esti autoexclus.

Advertisements

Posted on 24/07/2014, in Actualitate, Politica, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: