Col. Gheorghe Soare este noul commandant al Brigazii 10 Geniu “Dunarea de Jos”


SONY DSC* Astazi, la sediul Brigazii 10 Geniu „Dunarea de Jos” a avut loc ceremonia organizata cu prilejul numirii in functia de comandant a colonelului Gheorghe Soare *

Evenimentul s-a desfasurat in prezenta generalului de brigada dr. Vasile Roman, seful Instructiei si Doctrinei din Statul Major al Fortelor Terestre, a oficialitatilor administratiei publice locale, precum si a numerosi invitati din randul cadrelor militare in rezerva si retragere, veterani de razboi, comandanti ai institutiilor militare apartinand sistemului national de aparare din Braila.

Reamintim ca vineri, 20 decembrie 2013, la Garnizoana Braila a avut loc festivitatea de numire in functia de comandant al Brigazii 10 Geniu „Dunarea de Jos” a colonelului doctorand Gheorghe Soare, care l-a inlocuit pe generalul de brigada Mircea Vladu. Generalul Vladu a trecut in rezerva dupa ce, vreme de cativa ani, s-a aflat la comanda Brigazii 10 Geniu “Dunarea de Jos” Braila. Acesta a ramas in domeniul militar, ca profesor de comunicare si relatii publice la Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu, predand si la Univesitatea “Lucian Blaga” Sibiu.

Din decembrie 2013 si pana astazi, col. drd. Gheorghe Soare a fost la comanda Brigazii 10 Geniu si a Garnizoanei Braila avand functia de loctiitor al comandantului Brigazii.

Advertisements

Posted on 24/07/2014, in Actualitate, Eveniment, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: