S-a schimbat schimbarea: vor fi sterilizati si cainii fara stapan


caini* In emisiunea de aseara “Direct din Braila”, moderata de Cristian Corcan, invitati fiind jurnalistul Liviu Stan si consilierul PDL Braila, Simona Draghincescu, sute de telespectatori au trimis mesaje in care isi exprima nemultumirea vizavi de faptul ca Primaria a decis ca numai cainii cu stapan sa fie sterilizati * Insa astazi s-a produs schimbarea: edilul-sef Aurel Simionescu a decis ca si animalele fara stapan sa poata participa la Campania de sterilizare * Probabil un motiv pentru care si-a schimbat decizia a fost si cele peste 300 de mesaje primite in emisiunea televizata *

Astazi, intr-o conferinta de presa, primarul municipiului, Aurel Simionescu, a declarat ca la Campania de sterilizare a cainilor vor putea veni si iubitorii de animale cu cainii fara stapan, adica animalele carora le da mancare si care locuiesc pe langa bloc. Se pare ca edilul si-a schimbat declaratiile, avand in vedere ca in urma cu o saptamana spunea ca la aceasta actiune vor fi sterilizate doar animalele cu stapan.

Este probabil ca aceasta decizie sa fi venit si ca urmare a faptului ca in cadrul emisiunii “Direct din Braila”, moderata de Cristian Corcan si Liviu Stan, invitata fiind si consilierul PDL Braila, Simona Draghincescu, au fost trimise sute de mesaje in care brailenii se plangeau ca nu este corect sa fie sterilizati doar cainii cu stapan. Ca trebuie sa se tina cont si de animalele fara stapan.

Iata ce a precizat astazi Aurel Simionescu:

Avem Campania de sterilizare a cainilor. Vom vedea daca astazi vom avea mai mult success la actiune. Am cerut sa fie adusi si cainii care sunt pe strada si care sunt ai iubitorilor de animale, in sensul ca le dau de mancare si nu au acte. Aici este vorba de cainii de la blocuri, de pe strada. Sa vina iubitorii de animale cu acesti caini si vor fi sterilizati. Insa se impune o conditie: sa aiba grija de ei dupa ce sunt sterilizati.

Advertisements

Posted on 24/07/2014, in Actualitate, Administratie, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: