APIA investeste peste trei milioane de lei in imbunatatirea SNIIA


APIA investeste peste trei milioane de lei in imbunatatirea Sistemului National de Inregistrare si Identificare a Animalelor* Recent, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) a incheiat un contract cu compania IQ Management, in vederea implementarii unei noi aplicatii in acest sistem * Agentia doreste o gestionare mai eficienta a ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul zootehnic, motiv pentru care va investi peste 3 milioane de lei in implementarea unei noi aplicatii in Sistemul National de Inregistrare si Identificare a Animalelor, care va imbunatati activitatea in acest domeniu *

In acest sens, conform anuntului postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Agentia de Plati si Interventie in Agricultura a atribuit prin negociere si fara anunt de participare un contract catre compania IQ Management, care urmeaza sa se ocupe de implementarea noii aplicatii in sistem. Firma careia i-a fost atribuit acest contract, in valoare de 3.000.800de lei, se ocupa cu managementul informatiei si managementul proiectelor, avand implementat Sistemul de Management al Securitatii Informatiei, sistem certificat in anul 2008 si fiind printre primele 10 companii din tara certificate conform acestui standard.

Serviciile de dezvoltare software pentru noua aplicatie vizeaza gestionarea mai eficienta a ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul zootehnic la speciile bovine si ovine/caprine si a ajutoarelor specifice pentru producatorii de lapte si de carne de vita si producatorii de carne de ovine/caprine, din zonele defavorizate. In suma de peste 3 mil. lei este inclus TVA si contractul va fi impartit in doua loturi. Primul se refera la servicii de dezvoltare software pentru aplicatia in modulul de extensie al SNIIA LOT 1, in cuantum de 1.745.000 de lei, iar cel de-al doilea la implementarea de servicii de dezvoltare software pentru o noua aplicatie in modulul de extensie al SNIIA LOT 2, in valoare de 675.000 de lei.

Reprezentantii APIA mai mentioneaza ca respectivul contract nu este legat de vreun proiect sau program finantat din fonduri comunitare.

Advertisements

Posted on 26/07/2014, in Actualitate, Agricultura, Economie, Realitatea zilnica, Social and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: