Jandarmii braileni alaturi de cetateni


jandarmi* Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va asigura ordinea si linistea publica, duminica, 27 iulie 2014, pe timpul Hramului Manastirii Sf. Pantelimon, din Statiunea Lacu Sarat, unde sunt asteptati un numar insemnat de credinciosi *

Cu scopul de a preveni si combate orice fapte care aduc atingere ordinii si linistii publice, precum si normelor de convietuire sociala, dispozitivul Jandarmeriei va fi constituit incepand de sambata, prin patrule pedestre.

Pentru buna desfasurare a activitatilor religioase, jandarmii braileni adreseaza rugamintea credinciosilor sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa dea dovada, totodata, de calm si intelegere.

Plutonier major Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila a precizat:

In dispozitivul Jandarmeriei, care este format din aproximativ 50 de jandarmi, pentru a preveni si alte incidente nedorite, se vor afla si lucratori din cadrul I.P.J. Braila, I.S.U. Braila si Politia Locala. Mentionam faptul ca, in perioada acestui weekend, in vederea executarii misiunilor specifice care ne sunt incredintate, aproximativ 85 % din efectivul de ordine publica al Jandarmeriei Braila se va afla in serviciu, alaturi de braileni. Jandarmii vor asigura ordinea publica pe timpul desfasurarii Concursului International de Folclor “Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii”, editia a VIII-a, se vor afla in statiunea Lacu Sarat, dar vor desfasura si misiuni de mentinere a ordinii publice in judetul Braila sau vor executa actiuni de prevenire a violentei, in cooperare cu alte institutii abilitate.

Advertisements

Posted on 26/07/2014, in Actualitate, Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: