Termen limita pentru agricultorii ecologici


agricultura1 (1)* Operatorii care desfasoara activitati in sistemul de agricultura ecologica pe domeniile procesare, comert pe piata interna si/sau comert intracomunitar, import, export, flora spontana si acvacultura isi pot inregistra activitatea pana la data de 15 decembrie 2014 *

Fisele de inregistrare ale operatorilor pot fi trimise pana la 15 decembrie 2014 Directia pentru Agricultura Judeteana Braila, precum si la restul directiilor judetene pentru agricultura din tara, si de catre asociatiile profesionale legal constituite in domeniul agriculturii ecologice, dupa ce au fost verificate. Conditiile suplimentare pe care trebuie sa le indeplineasca asociatiile profesionale legal constituite in domeniul agriculturii ecologice, pentru a putea sa desfasoare aceste activitati, sunt sa aiba vechime in domeniul agriculturii ecologice de minimum 5 ani si sa detina filiale si/sau sucursale si/sau asociatii judetene. Precizarile au fost publicate in Ordinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 987 din 19 iunie 2014 (in Monitorul Oficial nr. 454 din 20 iunie 2014).

Advertisements

Posted on 26/07/2014, in Actualitate, Agricultura, Economie, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: