Curs agricultor si curs tractorist agricol. Obtine diploma de profesionist!


Curs agricultor si curs tractorist agricol. Obtine diploma de profesionist!* Tot ce trebuie sa stii despre agricultura in doar 210 ore de cursuri! * International Know-How Center, unul dintre cele mai bune centre de formare din tara, pune la dispozitia celor care au nevoie de finantari in domeniul agricol, cursuri de agricultor si cursuri de tractorist agricol, in urma carora se elibereaza diplome recunoscute in tara si in strainatate *

In baza certificatului obtinut la finalizarea cursului, cursantii pot depune cereri de finantare nerambursabila de pana la 40.000 de euro prin Masura 112. Asadar, daca doresti sa urmezi un curs agricultor in urma caruia sa-ti imbogatesti cunostintele si sa poti depune o cerere pentru afacerea ta, solutia vine de la International Know-How Center. Aprovizionarea cu materii prime si materiale, infiintarea culturilor de camp si furajere, popularea adaposturilor, ingrijirea animalelor de reproductie, precum si multe altele, toate acestea le inveti in urma unui curs agricultor, mente sa-ti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a incepe cu dreptul activitatea de agricultor recunoscut.

Preturile scazute ale terenurilor, resursele naturale enorme cu pamanturi fertile, suprafetele intinse ramase inca necultivate, si nu in ultimul rand, acordarea de subventii crescute pentru agricultura, toate acestea fac ca din ce in ce mai multe persoane sa se reorienteze spre o afacere in domeniul agricol. Astazi aproape 28% din populatia Romaniei isi desfasoara activitatea in agricultura, dar produce doar aproximativ 6% din PIB. In ultimii 10 ani, statul a platit aproximativ 10 miliarde de euro pentru subventii in agricultura, fara a lua in calcul fondurile UE. Perspectivele sunt din ce in ce mai incurajatoare, motiv pentru care specialistii sustin ca agricultura ramane un domeniu sigur pentru cei care vor sa investeasca.

Pana a ajunge sa-si dezvolte activitatea (si afacerea) in domeniul agricol, agricultorii au nevoie diplome obtinute in urma unui curs agricol. Astfel, acestia pot avea accesul mai usor spre finantari si pot avea siguranta unor cunostinte in domeniu bine dezvoltate.

International Know-How Center organizeaza curs agricultor si curs tractorist agricol pentru toti cei care doresc obtinerea de finantari neramburabile si perfectionarea cunostintelor in domeniu. Cursurile organizate sunt destinate agricultorilor in culturi vegetale si crescatorilor de animale. In urma celor 210 ore curs agricultor, cursantii dobandesc competente in: identificarea conditiilor specifice de amplasare a diferitelor culturi de camp si furaje; pregatirea terenului pentru infiintarea culturilor; executarea lucrarilor de intretinere a plantelor de camp si furajelor; recoltarea, depozitarea, conservarea si valorificarea culturilor de camp si furajelor; pregatirea spatiilor de cazare pe specii si categorii de animale; popularea adaposturilor; ingrijirea animalelor de reproductive; ingrijirea animalelor gestante; ingrijirea noilor nascuti pana la intarcare; ingrijirea animalelor de productii.

Pe langa cursuri pentru agricultor, International Know-How Center organizeaza si curs tractorist agricol pentru cei care doresc sa se califice in aceasta activitate si sa gaseasca mai usor un loc de munca in domeniu. In urma unui curs tractorist agricol, curasantii vor stii despre executia lucrarilor de pregatire a pamantului, insemanarea culturilor si intretinerea lor, precum si despre recoltarea plantelor jurajere cu ajutorul utilajelor specifice. Cu o experienta de peste 9 ani in oferirea de servicii de pregatire profesionala, International Know-How Center organizeaza cursuri in domeniul agricol si in alte 23 de domenii, dupa un calendar bine pus la punct, facut public prin intermediul site-ului de prezentare http://www.cursuricalificarepro.ro.

Advertisements

Posted on 10/08/2014, in Actualitate, Agricultura, Economie, Eveniment, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: