Karym va concerta la Zilele Brailei


Karym* Karym, artistul originar din Braila, ale carui piese sunt deja difuzate in strainatate, va concerta in cadrul evenimentului local de amploare “Zilele Brailei”, in datele de 16 si 17 august *

Pentru “Zilele Brailei”, Karym a pregatit un show special pentru braileni si multe surprize. Provocare, entertainment si bun gust – asa pot fi descrise cele doua recitaluri sustinute de artist sambata, 16 august, si duminica, 17 august, pe scena de la Esplanada Dunarii. Karym a participat anul acesta si la competitia muzicala EuroMusicContest, care a inclus artisti din 40 de tari europene, clasandu-se pe locul doi pentru Romania.

Cel mai nou single al artistului, “Dangerous”, este realizat in colaborare cu proiectul muzical Balkan Avenue din Grecia, initiat de Nikos Mouzakitis, si este semnat la casa de discuri Fresh Music Records din Polonia. Colaborarea cu Balkan Avenue pentru cel de al treilea single reprezinta inca un succes in cariera muzicala a lui Karym. Dovada consta in faptul ca in doar cateva saptamani de la lansarea melodiei si a noului brand muzical, artistul a incheiat un contract de promovare a unei importante marci internationale producatoare de bauturi fine. Firma in speta este sponsorul principal al noului videoclip, care va fi filmat in totalitate in locatiile exotice de pe insula Corfu din Grecia. Cu siguranta, Karym nu se va opri aici, urmand sa aiba colaborari cu nume sonore din industria muzicala romaneasca si internationala.

Facem precizarea ca evenimentul “Zilele Brailei” este realizat de catre Primaria Municipiului Braila.

Advertisements

Posted on 10/08/2014, in Actualitate, Eveniment, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: