Concursul de educatie rutiera si de carting, la a III-a editie la Braila


foto (3)* Politistii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean Braila, au fost implicati, in zilele de 15 – 16 august 2014, in cea de-a treia editie a Concursului de carting „Asii Volanului”, eveniment organizat de Palatul Copiilor Braila, in colaborare cu Primaria Municipiului Braila, avand ca partener Directia Judeteana de Sport Braila *  

Concursul a fost adresat copiilor pasionati de carturi si a trezit interesul si participarea unui numar de 30 de copii – conducatori de carturi din 6 judete – Braila, Suceava, Neamt, Iasi, Bacau, Arges si din municipiul Bucuresti. Organizata si desfasurata pe trei probe de concurs: indemanare, educatie teoretica si viteza, competitia a vizat atat intrecerea pe echipe, cat si la individual, participantii, cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani, fiind impartiti pe 4 grupe de varsta. Prima proba a concursului, organizata in 16 august in parcul din cartierul Lacu Dulce, a urmarit testarea indemanarii copiilor in pilotarea carturilor pe un traseu prestabilit, „presarat” cu jaloane. Tot in aceeasi zi, copiii au avut de completat un chestionar de testare si verificare a cunostintelor teoretice pe care le detin cu privire la regulile de circulatie.

In ziua urmatoare, tot in parcul din cartierul Lacu Dulce al municipiului nostru, copiii pasionati de carturi, insotiti de politisti, au desfasurat ultima proba a concursului de maiestrie la volan, anume, proba de viteza.

Clasamentul final al Concursului „Asii Volanului” a atribuit un bine-meritat loc I echipei Palatului Copiilor Braila, locul al II- lea, echipele din judetele Suceava, Neamt si Iasi, iar locul al III-lea, echipele din Bacau si Bucuresti.

Pentru modul in care au inteles sa imbine pasiunea cu priceperea in practicarea acestui sport, copiii au fost recompensati cu medalii, cupe, diplome si premii, primind cu interes recomandarile politistilor, menite sa le asigure practicarea in siguranta a diferitelor activitati sportive si recreative.

Advertisements

Posted on 21/08/2014, in Actualitate, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: