In cartierul Chercea, perchezitii la persoane banuite de comiterea mai multor infractiuni


politia romana* Politistii braileni au efectuat 17 perchezitii in cartierul Nedelcu Chercea, din municipiu, la locuintele unor persoane banuite de comiterea mai multor infractiuni de distrugere, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice *

La data de 21 august 2014, politisti ai Biroului de Investigatii Criminale si ai Biroului de Ordine Publica din cadrul I.P.J. Braila, cu sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat 17 perchezitii domiciliare, in Cartierul Nedelcu Chercea, din municipiul Braila. Actiunea, la care au participat peste 70 de politisti din cadrul I.P.J. Braila, a vizat doua grupuri de tineri banuite de savarsirea infractiunilor de distrugere, loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca, la mijlocul lunii august, membrii celor doua grupuri ar fi distrus cinci autovehicule, prin lovire cu corpuri contondente si inteparea anvelopelor, si s-ar fi agresat reciproc in spatiul public, in cartierul in care locuiesc.

In urma perchezitiilor, de la locuintele celor in cauza au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, mai multe obiecte taietor- intepatoare, telefoane mobile, tablete si alte bunuri. La sediul Politiei Municipiului Braila au fost conduse noua persoane, pentru audieri si dispunerea masurilor legale ce se impun. In urma administrarii probatoriului, in cauza a fost dispusa masura retinerii, pentru 24 de ore, a sase dintre persoane.

Advertisements

Posted on 21/08/2014, in Actualitate, Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: