De astazi puteti depune cererile pentru Masura 112


* Beneficiarii eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat prin Masura 112 sunt fermierii in varsta de pana la 40 de ani * Fondurile disponibile pentru Masura 112 – „Instalarea tinerilor fermieri” sunt de 200.000 euro *

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat prin Masura 112 sunt fermierii in varsta de pana la 40 de ani (neimpliniti la data depunerii cererii de finantare), persoane fizice sau juridice care practica in principal activitati agricole. Fondurile disponibile pentru Masura 112 – „Instalarea tinerilor fermieri” sunt de 200.000 euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 112 este de 40.000 euro, ceea ce inseamna ca in cazul in care vor fi considerate castigatoare doar proiecte cu finantare maxima numai cinci fermieri se vor muta la tara in urma accesarii acestei masuri. Data limita pentru depunerea cererilor de finantare este 5 septembrie 2014.

Advertisements

Posted on 26/08/2014, in Actualitate, Agricultura, Economie, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: