Banca Comerciala Feroviara S.A. colaboreaza cu APIA pentru credite SAPS


Banca Comerciala Feroviara S.A. colaboreaza cu APIA pentru credite SAPS* Banca Comerciala Feroviara S.A. a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), potrivit unui comunicat al institutiei financiare *

Persoanele fizice si companiile care beneficiaza de subventiile APIA pot solicita Bancii Comerciale Feroviara S.A. finantari in lei pe baza scontarii subventiilor, pâna la 90% din valoarea acestora.

Banca Comerciala Feroviara S.A. ofera, totodata, pentru persoanele fizice autorizate si persoane juridice, Creditul Agrocredit care este un produs ce asigura finantarea activitatii curente si de investitii, in sectorul agricol. Agrocredit este destinat finantarii necesitatilor de derulare a activitatii curente (plati furnizori materii prime, materiale, salarii, etc.) si realizarii de investitii (utilaje agricole, echipamente specifice, vehicule).

Advertisements

Posted on 04/09/2014, in Actualitate, Agricultura, Economie, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: