Peste o luna incepe Atelierul de dansuri populare


atelierul de dansuri populare* Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” invita brailenii pasionati de dans si folclor sa se inscrie la Atelierul de dansuri populare, care va incepe de la 1 octombrie 2014 *

Atelierul va fi coordonat de instructorii Sandica Damache si Marian Stanciu, membri ai Asociatiei Coregrafilor si Ansamblurilor Folclorice din Romania.

Se fac inscrieri pentru urmatoarele grupe de varsta: 6-14 ani, 14-18 ani si adulti. Cursul se va desfasura saptamanal, timp de doua ore, selectia facandu-se de la prima intalnire. Inscrierile se fac la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” cu sediul in Piata Poligon nr. 4, la Biroul de Inscrieri, conditia fiind ca participantii sa aiba permis de intrare la Biblioteca.

Sunteti asteptati, cu mic, cu mare, la Atelierul de dansuri populare, unde nu facem doar miscare, ci revitalizam traditiile romanesti si petrecem timpul liber intr-un mod cat mai placut.

Advertisements

Posted on 04/09/2014, in Actualitate, Cultura, Eveniment, Invatamant, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: