Ce fermieri nu vor plati impozitul pe venitul agricol


Ce fermieri nu vor plati impozitul pe venitul agricol

Ce fermieri nu vor plati impozitul pe venitul agricol

* Fermierii care au suferit pierderi in 2013 din cauza unor factori externi nu vor plati impozitul pe venitul agricol, conform unui proiect de lege privind aprobarea OUG nr. 40/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru reglementarea unor masuri fiscale, aprobat in Senat *

Conform unui proiect de lege privind aprobarea OUG nr. 40/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru reglementarea unor masuri fiscale, aprobat in Senat, fermierii care au suferit pierderi in 2013 din cauza unor factori externi nu vor plati impozitul pe venitul agricol.

Proiectul a inregistrat 84 voturi pentru, doua abtineri si niciun vot impotriva. Potrivit raportului Comisiei de buget-finante, proiectul prevede anularea impozitului pe venitul agricol pentru contribuabilii care au desfasurat in anul 2013 activitati agricole individual sau in asociere si care au suferit pierderi de venit in urma unor factori externi.

Advertisements

Posted on 13/09/2014, in Actualitate, Agricultura, Economie, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: