In atentia persoanelor care doresc un loc de munca in UE/SEE


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila

* Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE/SEE faptul ca, la aceasta data, prin intermediul retelei EURES, sunt puse la dispozitie de catre angajatorii din Norvegia, Spania, Germania, Ungaria, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Franta, Austria, Finlanda, Norvegia, Lituania si Estonia peste 1100 locuri de munca vacante, in diverse ocupatii *

Oferta cea mai mare a fost comunicata de catre angajatorul SUREXPORT COMPANIA AGRARIA SL din HUELVA – SPANIA, care pune la dispozitie un numar de 800 de locuri de munca in domeniul agricol, pentru recoltarea de capsuni. Durata contractelor de munca este de aproximativ 3 luni, iar data estimata de angajare este 15 februarie 2015. Selectia solicitantilor de loc de munca, pentru angajatorul spaniol, va avea loc in perioada 26-30 ianuarie 2015, in locatii ce vor fi comunicate ulterior. Persoanele cu domiciliul in judetul Braila interesate pentru a participa la aceasta selectie, se vor inregistra pana la sfarsitul anului 2014 in evidentele compartimentului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila.

Aproximativ 100 de locuri de munca vacante sunt oferite in ocupatia asistent medical de angajatori din Germania, Irlanda si Marea Britanie.

De asemenea, firma Robotika Bf KFT Budapesta ofera 50 de posturi pentru persoane calificate in ocupatia confectioner huse pentru masini.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila pot obtine informatii suplimentare la sediul AJOFM Braila, din municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605, parter, biroul 2, consilier EURES Mihaela – Zina Mirica – Compartiment EURES, la telefon 0239/611386, 0239/611519, interior 114, e-mail: ajofm@br.anofm.ro, mihaela.mirica@br.anofm, cat si pe site-ul: www.eures.anofm.ro.

Advertisements

Posted on 13/09/2014, in Actualitate, Economie, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: