Controale la societatile asigurate cu paza


2* Politistii de la Compartimentul Sisteme de Securitate Private din cadrul Biroului de Ordine Publica au actionat pentru verificarea respectarii prevederilor Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, la societati comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza ai societatilor specializate de paza *

In noaptea de 18 spre 19 februarie 2015, politistii de la Compartimentul Sisteme de Securitate Private din cadrul Biroului de Ordine Publica au actionat pentru verificarea respectarii prevederilor Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, la societati comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza ai societatilor specializate de paza, din municipiul Braila, precum si pentru verificarea legalitatii incadrarii personalului.
“Politistii au efectuat controale tematice la 29 societati comerciale, urmarind, in special, modul de executare a serviciului personalului de paza si cunoasterea consemnului general si particular al posturilor. In urma controalelor efectuate, au fost constatate 10 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 800 de lei, 6 dintre acestea fiind aplicate agentilor de paza care au fost depistati dormind in timpul serviciului, si alte doua unui agent de paza care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si unuia care nu executa serviciul conform consemnului general si particular al postului”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purttor de cuvant al IPJ Braila.

3

1

Advertisements

Posted on 19/02/2015, in Actualitate, Eveniment, Infractional, Realitatea zilnica, Social. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: