“Logica distractiva”, la Biblioteca Judeteana


AFIS logica* Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” organizeaza, incepand din luna martie 2015,  Atelierul  de „Logica distractiva”, o data pe saptamana, la Sectia Mediateca * Activitatea se adreseaza elevilor de liceu cu varste cuprinse intre 16 – 19 ani *

Prima intalnire este vineri, 6 martie, ora 15.00 si se numeste „Argumentez, deci exist!”.  Atelierul este coordonat de prof. Oana Ghetu, instructor debate ARDOR Muntenia, care invita tinerii braileni sa invete noi tehnici de dezbatere prin care pot stapani arta unei dispute incitante.
A doua intalnire este vineri, 13 martie, ora 15.00 si se numeste „Dialogul este respect desavarsit”. Prof. Anghel Dorina le propune liceenilor sa exerseze impreuna regulile care definesc exercitarea dialogului in societate pentru a se adapta cat mai bine situatiilor concrete. Inscrierile se fac la Sectia Mediateca sau la tel. 0239 611292.

Advertisements

Posted on 19/02/2015, in Actualitate, Cultura, Eveniment, Realitatea zilnica, Social and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: